'Manchester City denkt al aan vervanger De Bruyne en wil zaken doen met Dortmund'

'Manchester City denkt al aan vervanger De Bruyne en wil zaken doen met Dortmund'

28 september - 09:15 Laatste update: 10:47
23

Volgens het Duitse BILD probeert Erling Haaland zijn oud-ploegmaat Jude Bellingham naar Manchester City te halen. Haaland zou berichtjes sturen naar de middenvelder van Borussia Dortmund om hem naar Manchester 'te lokken'. Bellingham zou op termijn de vervanger van Kevin De Bruyne kunnen worden.

Haaland maakte deze zomer een megatransfer naar Manchester City, waardoor de Noorse spits niet meer in één team speelt met Bellingham. Daar moet verandering in komen, vindt Haaland naar verluidt. De 22-jarige Noor hoopt Bellingham te kunnen overtuigen van een City-transfer. De regerend kampioen van Engeland is al langer geïnteresseerd in de 19-jarige Engelsman en probeert Haaland in te zetten als 'geheim wapen', meldt BILD.

Bellingham maakte twee jaar geleden voor 25 miljoen euro de overstap van tweedeklasser Birmingham City naar Borussia Dortmund. Hij ligt nog drie jaar vast in Duitsland. Bij Manchester City zien ze in de Engels international een potentiële opvolger van Kevin De Bruyne. Momenteel is de Rode Duivel nog onvervangbaar bij City waar hij nog tot de zomer van 2025 onder contract ligt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie