'Bayern München sprak met Kane die een transfer wel ziet zitten'

'Bayern München sprak met Kane die een transfer wel ziet zitten'

28-09-2022 08:30
2

Volgens het Duitse Kicker wil Bayern München Harry Kane volgend seizoen inlijven als nieuwe spits. Der Rekordmeister zou al contact opgenomen hebben met de Engelse topspits.

Kane, wiens contract medio 2024 afloopt, is na dit seizoen - als hij niet tussentijds verlengt - voor een kleinere transfersom op te halen bij Tottenham. Bayern München ziet Kane als opvolger van Robert Lewandowsi, die deze zomer naar FC Barcelona vertrok.

Als vervanger voor Lewandowski haalde Bayern Sadio Mané die overkwam van Liverpool. Maar met de Senegalese sterspeler in de punt van de aanval draait het niet in München. Als Kane aangetrokken kan worden, heeft Bayern-trainer Julian Nagelsmann weer een natuurlijke spits tot zijn beschikking.

De interesse van Bayern is niet helemaal nieuw: deze zomer meldden Duitse media al de wil van Bayern om Kane binnen te halen. Ook liet Nagelsmann zich lovend over hem uit. Het eerste contact heeft volgens Kicker al plaatsgevonden en Kane staat niet onwelwillend tegenover de overstap richting de Allianz Arena.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie