Belofte Rode Duivel Ramazani over vertrek bij Anderlecht: Ik kreeg geen reden

Belofte Rode Duivel Ramazani over vertrek bij Anderlecht: "Ik kreeg geen reden"

28-09-2022 07:45 Laatste update: 10:47
2

Largie Ramazani was tot enkele maanden geleden nog een onbekende voor het gros van de Belgische voetballiefhebbers. Nu speelt de 21-jarige Belg zich steeds meer in de kijker na een goal tegen Thibaut Courtois en tegen de Franse beloften. In een interview met Het Nieuwsblad vertelde hij over zijn vertrek op Neerpede.

Ramazani komt uit de jeugdopleiding van RSC Anderlecht. De Brusselaar verliet Neerpede op zijn twaalfde omdat hij er geen speeltijd kreeg. "Ik zat vaak op de bank en kreeg geen reden. Ik zag het probleem niet, want ik werkte hard op training”, vertelde Ramazani. In de paars-witte jeugd speelde hij samen met Yari Verschaeren. "Ik zie Yari wel ver geraken. Als kind al was hij een speciale speler. Als ik Yari zie, of Marco Kana, Eliot Matazo, Jérémy Doku, dan hebben we het altijd over onze goeie tijd bij Anderlecht.”

Maandag stond Ramazani met Jeremy Doku en Yari Verschaeren met de Belgische U21 aan de aftrap tegen de beloften van Frankrijk. Vlak voor rust was het Ramazani die de 0-1 maakte en ook Yari Verschaeren zette zijn naam op het scorebord. De jonge Duivels speelden uiteindelijk 2-2 gelijk in Frankrijk.