Proto over de magie van Hazard: “Nu is dat niet meer het geval”

Proto over de magie van Hazard: “Nu is dat niet meer het geval”

27 september - 18:27
7

De Rode Duivels sloten hun tweeluik in de Nations League niet meteen briljant af. Een teleurstellende prestatie tegen Oranje bleek het sluitstuk te zijn voor het WK in Qatar. Silvio Proto, voormalige doelman van RSC Anderlecht geeft zijn kijk op de zaak. 

De briljante prestatie van Kevin De Bruyne tegen Wales was een welkome opsteker voor de Rode Duivels, die een gebrek aan aanvallende inspiratie hadden. Maar is het team van Roberto Martinez te afhankelijk van de Manchester City-speler? Deze vraag stelde Proto zich bij de collega’s van RTL Info. 

Proto overloopt de selectie en merkt enkele zaken op. "We hebben zekerheid achterin met Thibaut en onze hoop voorin is De Bruyne”, aldus de voormalige keeper. Toch voelt Proto dat er voorin nog iets meer mag zijn. Eén naam die hij uitdrukkelijk laat vallen is die van Romelu Lukaku. “We hopen natuurlijk dat Lukaku fit zal zijn”, klinkt het bij Proto.

Hij gelooft wel dat eigenlijk bijna alles staat of valt met een De bRuyne die in vorm is. “Onze hoop is gevestigd op Kevin omdat we niets kunnen doen, want ook al geeft hij soms de indruk niet te willen werken, hij heeft die magie die je alleen bij hem vindt.” Hij keert even terug in de tijd en merkt op dat we toen een Hazard lopen hadden die deze taak ook op zich kon nemen. “Dat was er in het verleden ook met Eden, maar dat is nu niet het geval", voegde de voormalige doelman van Anderlecht eraan toe.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie