Van Damme geniet van Standard: Ik had graag met hem gewerkt

Van Damme geniet van Standard: "Ik had graag met hem gewerkt"

27 september - 12:29
2

Standard doet het lang niet slecht in de Jupiler Pro League. Na de zege tegen Club Brugge is het gestegen naar de vijfde plaats. Ex-speler Jelle Van Damme ziet het graag gebeuren en geeft een pluim aan coach Ronny Deila. 

"Ik ken hem van zijn periode in de MLS en hij is een coach die heel dicht bij zijn groep staat", aldus Van Damme bij Sudpresse. "Hij vindt altijd de juiste woorden om je jezelf te doen overstijgen en ook al duurde het even in België, je ziet de richting die hij wil opgaan."

Van Damme had graag met Deila gewerkt. "Ik had hem heel graag als coach gehad, want met mijn persoonlijkheid denk ik dat de relatie uitstekend zou zijn geweest. Als je op het veld alles geeft, word je altijd beloond, zo heb ik jarenlang gewerkt en uit wat ik van deze coach zie, blijkt dat zijn filosofie perfect bij de mijne past."

Van Damme maakte in februari 2021 op Instagram bekend dat hij stopte met voetballen. Vorig seizoen klonken er geruchten over een transfer naar Union, maar dat werd nooit concreet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie