Peeters: 'Met Van Gaal als bondscoach van België speelt Hazard niet meer'

Peeters: 'Met Van Gaal als bondscoach van België speelt Hazard niet meer'

26-09-2022 20:30
42

De Rode Duivels zijn er zondag niet in geslaagd om punten te pakken tegen Oranje en gingen met 1-0 onderuit. Een slag enkele maanden voor het WK. Bob Peeters ziet het alvast somber in voor onze nationale ploeg.

Op de Nederlandse televisie werd Peeters naar de mening gevraagd over onze Rode Duivels. De ex-trainer van onder meer KV Westerlo en Cercle Brugge ziet hoe de Rode Duivels het steeds moeilijker hebben. "Ze noemen dit de Gouden Generatie, maar die is steeds kleurlozer aan het worden", zegt hij bij Rondo op Ziggo Sport.

Hij ziet hoe Eden Hazard ook amper nog kan overtuigen, waardoor ook Kevin De Bruyne het moeilijker heeft. "Hazard is niet meer de Hazard van een paar jaar geleden, al het gewicht komt op de schouders van De Bruyne", klinkt het. "Als Van Gaal bondscoach van België zou zijn, speelt Hazard niet meer."

En dat kan de Rode Duivels nog zuur gaan opbreken op het WK in Qatar, oordeelt Peeters. "Er leeft frustratie, dat is bij Nederland totaal niet. Tegen Wales was het ook niet fantastisch, maar werd de wedstrijd beslist door De Bruyne", besluit Peeters.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie