SK Beveren dolblij met komst van Mbokani: Zal ons memorabele momenten bezorgen

SK Beveren dolblij met komst van Mbokani: "Zal ons memorabele momenten bezorgen"

26-09-2022 21:40
4

SK Beveren heeft nog stevig uitgepakt en is erin geslaagd om Dieumerci Mbokani terug naar België te halen. Een stevige aanwinst die de club dit seizoen aan de promotie moet zien te helpen. Bij Beveren kan men hun geluk niet op.

Op de officiële kanalen kwam CEO Antoine Gobin met een eerste reactie na de transfer van Mbokani. "Na de transferperiode waren we tevreden over de ploeg die we hadden samengesteld. We zochten dan ook niet meteen meer naar extra aanvallende versterking. Echter, wanneer een speler als Dieumerci een mogelijkheid wordt, moet je die kans grijpen", klinkt het.

Bij Beveren gelooft men ook dat Mbokani de ploeg nog flink wat diensten zal bewijzen. "Hij is belangrijk geweest in de geschiedenis van vele clubs waar hij in het verleden voor speelde. Dat is dan ook één van de hoofdredenen waarom hij vandaag terugkeert naar België: om er voor SK Beveren een onvergetelijk seizoen van te maken", geeft hij nog aan.

"Alle clubs zijn op zoek naar spelers met zijn kwaliteiten en een speler als Dieumerci kan de ontbrekende schakel blijken te zijn bij onze strijd aan de top van het klassement", aldus Gobin. "We zijn verheugd hem in de geel-blauwe familie te mogen verwelkomen en zijn ervan overtuigd dat hij de Freethiel heel wat memorabele momenten zal bezorgen", besluit hij.

Mbokani heeft zijn handtekening gezet onder een éénjarig contract bij Beveren, waarvoor hij met het rugnummer 70 zal spelen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie