SK Beveren kijkt al uit naar volgende ronde in Croky Cup: Club Brugge of Genk

SK Beveren kijkt al uit naar volgende ronde in Croky Cup: "Club Brugge of Genk"

27-09-2022 09:44
3

SK Beveren liet zich niet verrassen in de Beker van België en wist zich te plaatsen voor de volgende ronde. Inmiddels kijkt het al uit naar de tegenstander in die ronde.

Op bezoek bij Wezet kende SK Beveren weinig problemen en wist het de nul te houden. "Opdracht volbracht. Een zuivere 0-2 zege en een clean sheet. Meer moest dat niet zijn", reageerde een tevreden Dries Wuytens bij Het Nieuwsblad.

Toch beseft Wuytens dat het nog een tikkeltje meer mocht zijn. "Soms mochten we iets meer voetballen, al heeft Wezet helemaal geen slechte ploeg. Ze hebben een paar goede voetballers lopen met ervaring. In de eerste helft hielden ze goed stand, maar na rust kwam er iets meer ruimte. Daarvan hebben we geprofiteerd", klinkt het.

In de volgende ronde kan Beveren tegen een ploeg uit 1A spelen. Wuytens hoopt op een mooie ploeg. "Het is altijd fijn om ons te meten met een ploeg uit 1A. Dan weten we ook waar we staan als ploeg. Een voorkeur heb ik niet echt. Maar tegen Club Brugge of KRC Genk spelen, zou wel fijn zijn", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie