Beerschot droomt van mooie affiche in Croky Cup: Antwerp of KV Mechelen

Beerschot droomt van mooie affiche in Croky Cup: "Antwerp of KV Mechelen"

26-09-2022 19:05
4

K. Beerschot V.A kende in de Beker van België weinig problemen met Knokke en haalde het met 0-4 van de West-Vlamingen. De Antwerpenaren bekeren verder en dromen al van een mooie affiche.

Bij Beerschot kreeg Frederic Frans nog eens een kans én ook de aanvoerdersband na de veranving van Ryan Sanusi. "Ik vind dat een erg grote eer", zegt Frans bij Gazet van Antwerpen. "Zeker na mijn lange revalidatie. Het is ook een blijk van erkenning van de coach. De voorbije weken heb ik de ploeg een aantal keer kunnen helpen met korte invalbeurten, deze basisplaats smaakt alvast naar meer", klinkt het.

Beerschot gaat nu een ronde verder in de Beker van België en neemt het daarin mogelijk op tegen een ploeg uit Eerste Klasse A. Frans hoopt alvast op een mooie loting. "We zullen uiteraard wel in elke wedstrijd ons stinkende best doen om te winnen", geeft hij aan.

En tegen een eersteklasser zullen we er nóg meer op gebrand zijn om ons te tonen. Voorkeur? Liefst niet op verplaatsing naar Eupen. En als we dan toch mogen kiezen: Antwerp of KV Mechelen thuis", besluit de ex-speler van onder andere Lierse SK en Dundee United.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie