Ngonge (ex-Club Brugge) na gesprekken met psycholoog in genade aangenomen

Ngonge (ex-Club Brugge) na gesprekken met psycholoog in genade aangenomen

26-09-2022 17:31
1

Cyril Ngonge (ex-Club Brugge) traint vanaf dinsdag weer mee met de hoofdmacht van FC Groningen. De aanvaller was vanaf 8 september geen onderdeel meer van de ploeg van Frank Wormuth, nadat hij wegens disciplinaire redenen uit de selectie werd gezet.

De voorbije weken trainde Ngonge mee met de O21 van Grongingen. Van tevoren werd niet vastgesteld hoe lang de aanvaller buiten de selectie zou worden gelaten. Daar heeft hij zelf de grootste invloed op gehad, laat de club op de officiële kanalen weten. Na meerdere gesprekken met Wormuth en de rest van de technische staf is Ngonge in genade aangenomen.

"We hebben de afgelopen periode veelvuldig met Cyril gesproken en een aantal gesprekken gevoerd waar ook een psycholoog van de club en een mentaal begeleider van Cyril bij aanwezig was", reageert Wormuth. "Na de gesprekken binnen deze driehoek hebben is besloten om Cyril weer bij de selectie te halen zodat hij nu kan laten zien de boodschap te hebben begrepen."

De 22-jarige Ngonge miste de wedstrijden tegen SC Cambuur en Sparta Rotterdam. De buitenspeler is er weer bij, als de club zich voorbereid op de thuiswedstrijd tegen AZ van aankomend weekend.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie