Trossard aast op revanche: “Omwille van de rivaliteit tussen de twee landen”

Trossard aast op revanche: “Omwille van de rivaliteit tussen de twee landen”

25-09-2022 13:22
0

De Rode Duivels verloren in eigen huis met 1-4 van Nederland. Bij de nationale ploeg zijn er daarom wat revanche-gevoelens, onder meer bij Leandro Trossard.

Trossard vertelde bij Het Nieuwsblad dat de nederlaag tegen Oranje nog rechtgezet moet worden. “Die 1-4 nederlaag willen we rechtzetten. Daar gaan we alles aan doen. Voor de fans omwille van de rivaliteit tussen de twee landen. Gaan voor 0-3 winst. Dat zou mooi zijn net voor het WK.”

Persoonlijk is de aanvaller trots deel uit te maken van de ploeg, vooral met het WK in het verschiet. “Ik vind het fantastisch dat ik mogelijk deel uitmaak van die selectie”, vertelde hij.

Over de mogelijkheden op het WK was Trossard duidelijk. De Rode Duivels zijn geen favoriet, maar kunnen wel als outsider uit de hoek komen. “Niet dat we meteen favoriet zullen zijn met België. De landen die op dat moment het best in vorm zijn, zullen er het dichtste bij komen. Hopelijk zijn wij dat. Ach, het is te hopen dat alle topspelers in vorm zijn zodat we een fantastisch toernooi zullen meemaken.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie