Lommel en Lierse Kempenzonen maken geen fout in de Croky Cup

24-09-2022 22:09 Laatste update: 22:16
1

Ondanks de interlandbreak rolde zaterdag de bal ook in de Beker van België. Lommel SK en Lierse Kempenzonen lieten zich niet verrassen.

Lierse Kempenzonen - Racing Mechelen 5-1
Ondanks de ruime zege was het toch meer dan een halfuur wachten op het openingsdoelpunten. Uiteindelijk brak Raemaekers de ban. In de tweede helft ging het een pak vlotter voor de ploeg uit de Challenger Pro League. Walbrecq verdubbelde na 46 minuten de score. Ondanks de aansluitingstreffer van Weuts kwam de thuisploeg nooit echt in de problemen. Van Acker kon via een strafschop de score uitdiepen. Daarna namen Vekemans en Tarfi alle twijfels weg.

Lommel SK - RAAL La Louvière 2-0
In Limburg begon dan weer het bekeravontuur van Lommel. Voor de thuisploeg eindigde het zaterdag niet. Het won immers met 2-0 van de Wolven. Na een overtreding op Weckhuysen ging de bal op de stip. Granell trapte de strafschop in doel. Pas in de 86e minuut kwam de eindstand op het bord via Caue.