‘Ex-Beerschot mogelijk op weg naar Liverpool: Klopp toont interesse’

‘Ex-Beerschot mogelijk op weg naar Liverpool: Klopp toont interesse’

24 september - 18:02
1

Brighton heeft in tegenstelling tot Liverpool haar seizoensstart niet gemist. Naast Leandro Trossard loopt er nog een smaakmaker rond bij de kustploeg. Ex-Beerschot speler Moises Caicedo doet het momomenteel goed en speelde zich in de kijker van Liverpool. 

Caicedo zou volgens Football Insider in belangstelling staan van Jürgen Klopp. Liverpool sukkelt al sinds de start van de competitie met blessureleed op het middenveld. De Duitse trainer hoopt daarom wat vers bloed in de ploeg te pompen. 

Liverpool zou Brighton-middenvelder Caicedo nauwlettend in de gaten houden, dat  heeft Football Insider vernomen via haar bronnen. Klopp lijkt van plan om Chelsea, dat ook interesse zou hebben, te verslaan om de 20-jarige Ecuadoriaans international binnen te halen. 

Caicedo trok vorige wintermercato terug van Beerschot naar Brighton & Hove Albion nadat de uitleenbeurt afliep. Brighton leek erg tevreden met de progressie die de jonge Ecuadoriaan in de België maakte en hij werd beloond met acht wedstrijden in de Premier League. Hierin maakte hij één doelpunt en gaf hij één assist. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie