Chadli wil laatste keer naar een tornooi met Rode Duivels: Situatie is anders

Chadli wil laatste keer naar een tornooi met Rode Duivels: "Situatie is anders"

24 september - 13:44 Laatste update: 14:02
5

Nacer Chadli zit momenteel bij Westerlo. De polyvalente middenvelder was de laatste jaren een vaste waarde in de selectie van bondscoach Roberto Martinez.

Chadli hoopt dat hij nog één keer meekan naar het WK. “Dat weet ik niet. Ik ben het laatste jaar niet meer opgeroepen en in die periode zijn er toch enkele goeie jongens opgestaan. De situatie is nu anders dan drie, vier jaar geleden”, citeert Het Laatste Nieuws.

Het kan zijn dat Chadli ermee zal stoppen als hij niet meegaat naar het WK in Qatar. “Geen idee. Misschien neem ik na het WK een beslissing. We zullen zien.” Wel wordt het sowieso zijn laatste tornooi. “Dat denk ik wel.”

De Rode Duivels praten niet onderling over stoppen. “Neen, dat is een beetje taboe. Een datum vastpinnen is bovendien niet slim. Iedereen moet dat voor zichzelf uitmaken. Weet je wat het ook is? We amuseren ons nog te veel samen. (grijnst) Ik denk trouwens dat Jan (Vertonghen, red.) nooit gaat stoppen.”

Voorlopig zal Chadli zijn schoenen nog niet aan de haak hangen. “Niet echt, neen. Ik wil nog zo lang mogelijk voetballen. Zo lang mijn lichaam het aankan. Weet je, ik kom hier niet toe tegen mijn zin. Als ik dat gevoel toch zou hebben, dan stop ik meteen. Maar dat is nog nooit in mijn hoofd opgekomen. Ik amuseer me nog steeds, ondanks alle miserie en blessures in het verleden.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie