'Pochettino laat terugkeer in Frankrijk aan zijn neus voorbij gaan'

'Pochettino laat terugkeer in Frankrijk aan zijn neus voorbij gaan'

24 september - 12:12
1

Mauricio Pochettino lijkt definitief niet aan de slag te gaan bij OGC Nice. De Argentijn zou benaderd zijn door de Franse club, maar hij heeft het aanbod netjes naast zich neergelegd.

Pochettino zit na zijn vertrek bij Paris Saint-Germain zonder club en had volgens Fabrizio Romano de optie om terug te keren in de Ligue 1. De voorzitter van OGC Nice ontkende eerder dat er contact is geweest tussen de club en de Argentijnse oefenmeester, maar transferexpert Romano meldt dat er wel degelijk een aanbod is gedaan. Pochettino heeft alleen besloten om niet in te gaan op de aanbieding uit Nice en te wachten op andere mogelijkheden in de toekomst.

Op dit moment is Lucien Favre nog de coach van OGC Nice. Hij werd deze zomer aangesteld, maar de clubleiding zou na een paar maanden al op zoek zijn naar een nieuwe hoofdtrainer. Onder Favre is Nice namelijk niet goed begonnen aan de competitie. De club van onder andere Pablo Rosario is terug te vinden op de dertiende plaats, met acht punten uit hetzelfde aantal wedstrijden. Daarnaast lijkt de nieuwe keeper Kasper Schmeichel nogal een stoorzender te zijn binnen de ploeg.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie