Doku lijkt terug van weggeweest na blessure: “Denk niet aan voorbije weken”

Doku lijkt terug van weggeweest na blessure: “Denk niet aan voorbije weken”

23 september - 23:42 Laatste update: 23:08
2

Jérémy Doku lijkt helemaal terug van weggeweest na een vervelende periode van blessures en weinig wedstrijdritme. Bij de U21 van de Rode Duivels lijkt hij zijn ritme terug te vinden.

Doku moest tevreden zijn met een selectie en een plaats op de bank bij de Rode Duivels U21. Hij kende een moeilijke seizoensstart bij Rennes met enkele fysieke problemen. Nu lijkt dat voorbij. “Als ik op het veld sta, wil dat zeggen dat ik honderd procent fit ben. Deze wedstrijden met de beloften zijn ideaal om ritme op te doen en om straks met een betere conditie terug te keren naar Rennes”, vertelde hij aan Het Nieuwsblad.

De jonge aanvaller probeert zo de draad opnieuw op te pikken en volledig fit te zijn voor de volgende weken. “Als ik op het veld sta, denk ik niet aan wat er de voorbije weken gebeurd is. In mijn hoofd ben ik dan alleen bezig met voetbal. Waar moet ik staan om de bal te krijgen? Hoe kan ik gevaarlijk zijn? Dat ik de andere spelers probeer te helpen, is niet meer dan logisch”, besloot hij. 

De jonge Duivels verloren met 2-1 van Nederland, maandag treffen ze Frankrijk in een nieuwe oefenwedstrijd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie