OFFICIEEL: Gent heeft profcontract veil voor verdediger die kans kreeg in zomer

OFFICIEEL: Gent heeft profcontract veil voor verdediger die kans kreeg in zomer

23-09-2022 18:44
3

KAA Gent maakt meer dan ooit prioriteit van de doorstroming van de eigen jeugd. Hein Vanhaezebrouck deed dit seizoen al verschillende keren beroep op enkele talenten uit de eigen opleiding. Nu heeft ook Justin Munezero een contract mogen ondertekenen.

Via de officiële kanalen laat Gent weten dat het Munezero een contract voor één jaar heeft voorgeschoteld. Onze landgenoot heeft dat ook ondertekend. Hij ligt nu dus tot medio 2023 vast in de Ghelamco Arena, al is er een optie opgenomen tot een bijkomend seizoen. In eerste instantie zal Munezero zich wel moeten bewijzen bij Jong Gent, dat uitkomt in Eerste Nationale.

Toch heeft Vanhaezebrouck een boontje voor de (toch al) 21-jarige verdediger. In de voorbereiding op het huidige seizoen kreeg hij namelijk enkele keren de kans om van het grote werk te proeven. Daarin liet Munezero blijkbaar een goede indruk na. Aan zijn polyvalentie zal het alvast niet liggen, want volgens de Gentse website kan hij uit de voeten als linker centrale verdediger, linksback, linkerwinger én verdedigende middenvelder.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie