Favoriet, maar nog zes betere gokjes: Rode Duivels als subtopper richting Qatar

Favoriet, maar nog zes betere gokjes: Rode Duivels als subtopper richting Qatar

23 september - 17:23
4

Nog één wedstrijd hebben de Rode Duivels om de (neutrale) fans en waarnemers te overtuigen van hun kunnen voor aanvang van het WK in Qatar. Met Nederland wacht er wel nog een mooie uitdaging om de sollicitatie kracht bij te zetten. Het Britse Squawka ziet ons land als schaduwfavoriet.

De Duivels wonnen donderdagavond nog met 2-1 van Wales, maar helemaal begeesterend bleek die prestatie niet. Het doet de vraag rijzen of de troepen van Roberto Martinez straks nog een serieuze kans maken op eremetaal in Qatar. Het statistiekenbureau Squawka denkt van wel, al ziet het wel een zestal grotere favorieten. Helemaal bovenaan prijkt Brazilië. Als je geld zou inzetten op De Goddelijke Kanaries, krijg je 'slechts' vijf keer je inzet terug.

In het geval van de Rode Duivels is dat toch al het elfvoudige. Tussen de Brazilianen en de Belgen worden nog enkele andere grootmachten hoger ingeschat. Frankrijk en Engeland bekleden mee het podium en ook Argentinië, Spanje en Duitsland zouden meer kans maken. De Nederlanders staan dan weer twee plaatsen onder ons. Zondagavond krijgen Kevin De Bruyne en co een uitgelezen mogelijkheid om aan te tonen dat dat ook terecht is.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie