Hommeles in Aalst, Eendracht sleept eigen fans voor de rechter

Hommeles in Aalst, Eendracht sleept eigen fans voor de rechter

23 september - 13:29
2

Het zit er bovenarms op tussen het bestuur van Eendracht Aalst en de eigen supporters. Voorzitter Patrick Le Juste is het beu en sleept de fans nu zelfs voor de rechter. 

De fans van Eendracht vragen al langer om het vertrek van Le Juste. De schuldenberg van Aalst is groot en de club speelt momenteel in Tweede Nationale. Volgens Eendracht zijn de fans echter te ver gegaan bij hun protesten. 

'SC Eendracht Aalst en haar bestuursleden worden de laatste weken op verschillende vlakken belaagd met verkeerde en valselijke informatie, inclusief fysieke aanvallen, met de bedoeling de club financieel zware schade te berokkenen en naar het faillissement te duwen', zo staat te lezen op de website.

De club benadrukt ook dat het hier om een minderheid gaat. 'Een zeer kleine groep van supporters, die blijkbaar hun ongenoegen wenst te uiten, is hiervoor verantwoordelijk. Ondertussen werden door de club de nodige stappen gezet naar de KBVB, de politie en het gerecht. De club hoopt dat de volgende wedstrijden op een serene manier kunnen verlopen.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie