Witsel en Courtois nemen scheidsrechter onder de loep: “Belachelijk”

Witsel en Courtois nemen scheidsrechter onder de loep: “Belachelijk”

23 september - 07:55
16

De Rode Duivels wonnen met 2-1 van Wales in de Nations League en in het slot kreeg bondscoach Roberto Martinez een rode kaart. Thibaut Courtois en Axel Witsel hebben hun bedenkingen over enkele beslissingen.

Martinez zal niet op de bank zitten tegen Nederland. “Onze voorbereiding zal niet anders zijn dan gewoonlijk, daar is de coach gewoon bij, maar de bijsturing tijdens de wedstrijd wordt toch anders. Gelukkig is de groep volwassen genoeg, ik heb geen idee hoe we dat gaan oplossen”, aldus Witsel.

Witsel vond de rode kaart ook streng. “Henry als waarnemende trainer? Misschien, ik weet het niet. Ik vond rood trouwens streng, het was raar. Als de spelers tijdrekken, krijgen we gewoon geel”, citeert Het Nieuwsblad.

Ook Courtois neemt de ref onder de loep. “Dat was echt een belachelijke rode kaart. Oké, dat is spelbederf van de trainer maar de ref trok volgens mij de verkeerde kaart. Nog opmerkelijk was dat hij eerst een penalty floot die geen penalty was, maar dan kregen we ook de corner niet die hij eerst had toegekend...”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie