Live discussie: Rode Duivels ontvangen Wales en starten met Debast in de basis

Live discussie: Rode Duivels ontvangen Wales en starten met Debast in de basis

22 september - 19:17 Laatste update: 19:31
43

Op donderdagavond ontmoeten de Rode Duivels een kwelgeest van het verleden, Wales. Menig Duivels fans zullen ongetwijfeld nog de 3-1 nederlaag herinneren van de kwartfinale op het EK in 2016. Ook vorig duel tegen Wales konden de Belgen niet overtuigen. 

De Rode Duivels hopen daar op donderdag verandering in te brengen. Na het billijk gelijkspel in Wales kregen de Duivels veel kritiek te verduren. Ze zullen er vanavond dan ook alles aan doen om dat recht te zetten. Naast het belang voor de positie in de Nations League, is deze wedstrijd ook cruciaal om in een goed blaadje te staan bij Martinez. Met het oog op een mogelijke WK-selectie gaan een aantal spelers zich moeten bewijzen. De jonge Zeno Debast krijgt een kans zich te bewijzen. Ook Eden Hazard mag nog eens aan een partij starten. 

Opstelling: 

Wales staat momenteel op een laatste plek met slechts één puntje (tegen de Rode Duivels) in vier wedstrijden. België staat op een tweede plek met zeven punten, eerste achtervolger Polen heeft er vier. De ploeg van onder andere Gareth Bale zal er dan ook op gebrand zijn om toch een vuist te maken tegen dit België. Een ploeg die, zoals eerder al vermeld, hen wel lijkt te liggen. In aanloop naar de wedstrijd was er enige onzekerheid of Bale nu zou starten of niet, maar de sterspeler van Wales start op de bank.

Opstelling: 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie