Franstalige krant gelooft dat niet Debast maar Faes in verdediging zal staan

Franstalige krant gelooft dat niet Debast maar Faes in verdediging zal staan

22 september - 18:55
3

Er wordt volop gespeculeerd over de elf die Roberto Martinez aan de wedstrijd tegen Wales zal laten starten. Er lijkt enige verdeeldheid te bespeuren. Een aantal posities zijn een stuk minder zeker dan pakweg een aantal jaar geleden.

Twee maanden voor het WK 2022 in Qatar staan de Rode Duivels voor de eerste van hun laatste twee wedstrijden, die als generale repetitie zullen dienen. Het zijn wedstrijden van kapitaal belang. Niet enkel voor de positie in de Nations League, maar ook met het oog op een mogelijke WK-selectie. 

De ploeg van Roberto Martinez speelt donderdagavond haar laatste wedstrijd op Belgische bodem tegen Wales in hun vijfde Nations League-wedstrijd. Sudinfo speculeert over de elf namen die aan de partij zullen starten. Dat Vertonghen en Alderweireld voor Courtois het doel zullen bewaken lijkt bijna een zekerheid. Sudinfo gelooft dat Wout Faes de voorkeur zal krijgen op Zeno Debast om die verdediging compleet te maken. 

De franstalige krant gelooft verder ook dat Tielemans en niet Trossard zal starten in de basis bij de Rode Duivels. Hier en daar wat schijven met de posities en uiteindelijk krijg je een duo van Tielemans en Witsel die achter De Bruyne, E. Hazard en Batshuayi zullen spelen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie