Punten voor de scheidsrechters: Zal heel snel bij de top drie van België zitten

Punten voor de scheidsrechters: "Zal heel snel bij de top drie van België zitten"

22 september - 14:05
2

Als het in voetbaltalkshows en -podcasts over scheidsrechters gaat, wordt er vaak over verkeerde of vreemde beslissingen gesproken. Bij 90 Minutes, gooide men het over een andere boeg en wierpen Filip Joos en Evert Winkelmans een bloemetje naar twee scheidsrechters.

Filip Joos gaf aan dat hij onder de indruk was van Jasper Vergoote tijdens Standard - Club Brugge. "Dat is echt een goede", vond Joos. "Emotioneel intelligent", beaamde Aster Nzeyimana. Vergoote floot dit seizoen al zes wedstrijden in de Jupiler Pro League. Met Standard tegen Club Brugge leidde hij zijn eerste topaffiche van dit seizoen in goede banen.

Evert Winkelmans kwam met complimenten voor een jongere scheidsrechter. "De zoon van (ex-scheidsrechter, red.) Paul Allaerts. Michiel Allaerts, die floot Virton - Beerschot en die zal heel snel in de top drie van België zitten", zo benadrukte Winkelmans het potentieel dat hij in Allaerts ziet. Die 25-jarige scheidsrechter maakte dit seizoen zijn debuut als ref in het profvoetbal en floot al vier wedstrijden in 1B. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie