Nusa wil doorbreken bij Club Brugge: Het voetbal is hier anders

Nusa wil doorbreken bij Club Brugge: "Het voetbal is hier anders"

22 september - 13:00
5

Antonio Nusa (17) gaf dit seizoen zijn visitekaartje af bij Club Brugge. Zo werd hij de tweede jongste doelpuntenmaker ooit in de Champions League. In een interview met Nettavisen blikt hij terug op zijn transfer. 

Nusa speelt al sinds vorig seizoen bij Club Brugge. "Ik wist niet echt wat ik kon verwachten bij mijn eerste buitenlandse avontuur. Ik heb veel geleerd in dat eerste jaar, maar had tijd nodig om me aan te passen. Het voetbal is hier anders dan in Noorwegen. Het was een uitdaging, maar uiteindelijk is het me goed gelukt."

De vraag is nu of Nusa een basisplaats kan veroveren. "Natuurlijk wil je spelen, maar voorlopig is dit voor mij geen probleem. Ik zit een jaar bij de club en ik denk dat ik vooruitgang heb geboekt. Ik wil vooral beter worden, een basisplaats komt dan later. Het is niet erg dat ik nog niet zo veel speel, dat komt wel als ik blijf werken", besluit de Noor.

Club Brugge heeft ongeveer twee miljoen euro betaald voor Nusa, die bij Stabaek ook al elf wedstrijden op de teller had staan. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie