Update: 'Operatie aan tumor bij Boëthius (ex-KRC Genk) goed verlopen'

Update: 'Operatie aan tumor bij Boëthius (ex-KRC Genk) goed verlopen'

22 september - 11:50 Laatste update: 22 september - 11:50
4

Bij Jean-Paul Boëtius is een tumor ontdekt, zo maakte zijn werkgever Hertha BSC bekend. De ex-aanvaller van KRC Genk zal onder het mes moeten om de tumor te laten verwijderen, en dat is intussen goed verlopen.

Het betreft een tumor in de testikels, die onlangs ook bij Sébastien Haller, Marco Richter en Timo Baumgartl ontdekt werden. Boëtius is woensdag onderzocht en daar kwam het aan het licht. Hij moet binnenkort onder het mes. 'Zodra er nieuwe bevindingen zijn, zullen wij informeren. Onze gedachten zijn bij jou, Djanga!', laat Hertha via de clubkanalen weten.

Boëtius is sinds deze zomer speler van Hertha. Hij maakte transfervrij de overstap van FSV Mainz naar de club uit Berlijn. Boëtius trainde afgelopen zomer ook mee met zijn oude club Feyenoord, maar tot een hernieuwde samenwerking leidde dat uiteindelijk niet.

Update: De operatie van Boëtius is goed verlopen, dat meldt hij zelf op zijn Instagram-account. 'De operatie is goed verlopen, bedankt voor alle wensen', liet hij weten. Voor de voetballer zal nu een lange revalidatie volgen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jean-Paul Boetius (@jpboetius5)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie