Corryn (28) maakt nieuwe start: Hout vasthouden dat ik fit blijf

Corryn (28) maakt nieuwe start: "Hout vasthouden dat ik fit blijf"

22 september - 11:29 Laatste update: 11:32
0

Alexander Corryn (28) wil zijn carrière dit seizoen herlanceren. Hij mocht gratis weg bij Cercle Brugge en zit nu bij SK Beveren in 1B. Corryn heeft geen makkelijke jaren achter de rug, maar wil zich nu heel graag bewijzen. 

Corryn speelde afgelopen weekend mee tegen Club NXT, maar was niet bepaald tevreden. "Ik had wat kwaaltjes gehad in de week en je kan altijd eens een mindere dag hebben", legt hij uit bij Het Laatste Nieuws. "Vorig jaar bij Cercle Brugge heb ik niet veel gespeeld door blessures, ik ben blij dat ik mij momenteel goed verzorg. Hout vasthouden dat ik fit ga blijven. Ik let ook meer op dan vroeger, als je ouder wordt, weet je wat je lichaam nodig heeft.”

SK Beveren gaf een zege nog uit handen tegen Club NXT, en dat was niet de eerste keer. "De matchen die we gelijkspeelden, zijn wedstrijden die we dood hadden moeten maken door meer te scoren. Het was niet onze beste prestatie, we lieten het opnieuw na de match te beslissen. We kwamen een paar keer met drie in de kleine rechthoek, maar kiezen dan voor eigen succes. Dat is al een paar weken het probleem", zucht Corryn.

Corryn kreeg zijn jeugdopleiding bij Sporting Lokeren en debuteerde daar ook als prof. Sindsdien trok hij ook nog het shirt van KV Mechelen en Antwerp aan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie