Martinez: Een aantal die al lang bij de groep zitten, gaan niet mee naar WK

Martinez: "Een aantal die al lang bij de groep zitten, gaan niet mee naar WK"

21 september - 17:48 Laatste update: 17:59
52

Morgen is het D-day voor de Rode Duivels. De Belgen bekampen de Welshmen en niets anders dan drie punten is het doel voor de mannen van Roberto Martinez. Die toon hangt in de perszaal wanneer Martinez op woensdag de journalisten toespreekt. 

Het verdere verloop van de Nations League, maar ook de nakende WK-selectie zullen afhangen van de twee duels tijdens deze interlandbreak. Aangezien iedereen in de groep fit lijkt te zijn, krijgt Martinez een goed beeld van zijn spelersgroep. Dat is natuurlijk cruciaal met het oog op de WK-selectie.

“We hebben nog maar drie matchen voor het WK begint, dus deze twee wedstrijden gaan ons de finale info geven die we nodig hebben”, klinkt het bij Martinez. Een aantal spelers zijn zekerheden, denk maar aan een type zoals De Bruyne of Courtois. Dat beaamt ook Martinez. “Bij een paar jongens waar het af zal hangen van hun minuten, hun vorm, en hun prestaties in dit tweeluik”, geeft de bondscoach toe.

Hoe dan ook staat er veel op het spel. Verder geeft Martinez ook toe dat er wel eens een aantal vaste waarden niet zullen opstijgen richting Qatar. “Het zal zo zijn dat er er jongens niet mee zullen gaan, die wel al lang bij de groep horen.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie