Memphis heeft geen spijt: 'Ik laat graag zien dat ik beter ben dan een ander'

Memphis heeft geen spijt: 'Ik laat graag zien dat ik beter ben dan een ander'

21 september - 16:13
1

Memphis Depay hoopt dat hij vaker samen kan spelen met concurrent Robert Lewandowski. Afgelopen weekend stonden de twee samen op het veld bij FC Barcelona en dat beviel Memphis goed.

Mede door de komst van Lewandowski is Memphis dit seizoen geen vaste basisspeler meer bij Barça. Toch vertrok de aanvaller afgelopen zomer niet uit Camp Nou. "Ik ben niet iemand die wegloopt", zegt Memphis tegen De Telegraaf. "Ik laat graag zien dat ik beter ben dan een ander."

Toch is de Nederlandse aanvaller wel onder de indruk van Lewandowski, met wie hij vaker hoopt samen te spelen. "Hij is een wereldspits. Hij heeft een neusje voor de goal, is slim. Al dat soort dingen. Afgelopen zaterdag (tegen Elche, red.) was het de eerste keer dat we samenspeelden. Dat was fijn."

"Ik ben nooit een echte spits geweest die altijd in de zestien is en kopballen scoort. Ik ben meer een spelmaker en kom vanaf links of vanaf de nummer 10-positie. Nu ik de kans krijg op links kan ik laten zien hoe ik met hem (Lewandowski, red.) kan samenspelen. Ik kijk er naar uit om dat vaker te doen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie