Asensio reageert op opvallende Barça-geruchten: 'Kan geen antwoord geven'

Asensio reageert op opvallende Barça-geruchten: 'Kan geen antwoord geven'

21 september - 14:04
2

Marco Asensio heeft gereageerd op de geruchten over een mogelijke transfer naar FC Barcelona. De vleugelaanvaller van het Real Madrid  van Thibaut Courtois en Eden Hazard sluit de controversiële move niet bij voorbaat uit, al is het ook nog geen keuze die hij hoeft te maken.

Asensio laat dat weten aan het Spaanse radiostation COPE. "Het is waar dat ik volgend seizoen transfervrij ben. Vanaf januari kan ik voor een andere club gaan tekenen. Het is logisch dat de media daarom met geruchten komen."

Asensio werd ook specifiek gevraagd over interesse vanuit Barcelona. "Ik kreeg ineens veel berichten van vrienden die vroegen of het waar was. Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik er nog niet over na heb gedacht. Ik kan geen antwoord geven", vertelt de halve Nederlander.

"Ook weet ik niet of ze hebben gebeld met mijn makelaar. Ik ben gefocust op het nu." Asensio sloot het interview af met de volgende woorden, waardoor de geruchten voorlopig nog aan blijven houden: "We gaan zien wat er gaat gebeuren. Je weet het nooit in de voetballerij."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie