Genk-goudhaantje El Khannouss verkiest Marokko boven België: Definitieve keuze

Genk-goudhaantje El Khannouss verkiest Marokko boven België: "Definitieve keuze"

21-09-2022 10:15 Laatste update: 10:21
56

Bilal El Khannouss maakt dit seizoen furore bij KRC Genk. De 18-jarige middenvelder heeft zowel de Belgische als de Marokkaanse nationaliteit. Volgens Jacky Mathijssen, de coach van de U21 van België, heeft El Khannouss definitief voor Marokko gekozen.

Bij TVL Sportcafé kreeg Jacky Mathijssen de vraag of El Khannouss een definitieve keuze voor Marokko maakte. "Naar de info die ik heb wel", antwoordde Mathijssen. "Spijtig, want het is een hele goede, heel interessante speler", ging hij verder. "Maar als je duidelijk maakt dat daar je sportieve toekomst ligt, en dat is zijn goed recht, dan leggen wij ons daarbij neer", aldus Mathijssen.

El Khannouss speelde in het verleden voor de U15, U16 en U18 van België en trad recent aan voor de U20 van Marokko. De jonge middenvelder zou dus officieel voor Marokko gekozen hebben. Dit seizoen brak El Khannouss door in de A-kern van Genk. Daar kwam hij al in iedere wedstrijd in actie en is sinds de tweede speeldag altijd basisspeler. El Khannouss maakte wel nog nooit de negentig minuten vol dit seizoen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie