‘Arteta onder indruk van prestaties tiener, Tielemans uit de picture bij Arsenal'

‘Arteta onder indruk van prestaties tiener, Tielemans uit de picture bij Arsenal'

20 september - 18:02
2

Youri Tielemans sprak zich naar aanloop van zij wedstrijd met Rode Duivels uit over zijn toekomst bij Leicester City. De middenvelder van The Foxes werd deze zomer in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Londen bij Arsenal. Volgens Football.London zou deze transfer steeds minder waarschijnlijk worden. 

“Na mijn transfersituatie heb ik de knop moeten omdraaien, al is me dat vrij snel gelukt", klonk het bij Tielemans in een interview met Het Laatste Nieuws. Het lijkt erop dat de transfer naar Arsenal niet alleen uit het hoofd bij Tielemans is, maar ook bij het bestuur van de club uit Londen. Arsenal zou wel eens een alternatief voor de Rode Duivel gevonden kunnen hebben.

De achttienjarige Charlie Patino is hoge toppen aan het scheren in een uitleenbeurt aan Blackpool. De tiener staat onder contract bij Arsenal en wordt naar verluidt erg hoog ingeschat door het bestuur. De 18-jarige liet vorig seizoen, tijdens zijn debuut tegen Sunderland, reeds zien over hoeveel kwaliteit hij beschikt. Hij sloot een indrukwekkende invalbeurt af met een eerste doelpunt. 

Als Patino op ditzelfde indrukwekkende elan blijft evolueren zou een transfer van Tielemans wel eens overbodig kunnen worden bij Arsenal. Dat meldt Football.London. Het zou alvast verantwoorden waarom Arteta weigerachtig bleek te zijn om 30 miljoen op tafel te leggen voor Tielemans. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie