'Het lichaam van Hazard is gewoon op, nu is het aan Haaland en Mbappé'

'Het lichaam van Hazard is gewoon op, nu is het aan Haaland en Mbappé'

20 september - 17:15
16

Eden Hazard blijft het moeilijk hebben en is nog steeds niet zeker van een basisplek bij Real Madrid. Een evolutie die amper iemand had verwacht. Ook Joe Cole niet, die in het verleden nog ploegmaat was van Hazard.

De 56-voudig Engels international was in het verleden nog meermaals lovend over Hazard en omschreef hem als de betere versie van zichzelf. "Hazard was als mij, maar dan veel beter. Hij had een uitstekende rechter- en linkervoet, en was zo ongelooflijk sterk bij Chelsea. Hij heeft het gewoon allemaal", klonk het toen.

Nu ziet Cole echter ook dat Hazard het bijzonder moeilijk heeft bij Real Madrid. En daar zijn volgens hem ook enkele redenen voor. "Er wordt tegenwoordig enorm veel geëist van profvoetballers. Zeker van de absolute topspelers. Naar verloop van tijd laat het lichaam hen dan ook in de steek. Dat is ook gebeurd bij Hazard. Zijn lichaam is gewoon op", klinkt het bij TalkSport.

Volgens Cole is het einde van het 'tijdperk Hazard' samen met dan van Messi en Ronaldo dan ook stilaan voorbij. "Nu is het aan spelers als Haaland en Mbappé. Toch heb ik er sterk mijn twijfels over of zij het even lang zullen volhouden als die anderen. Gezien hun aantal gepresteerde wedstrijden is dat eigenlijk quasi onmogelijk", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie