Joos hoopt op experimentele Rode Duivels: Met het oog op de toekomst

Joos hoopt op experimentele Rode Duivels: "Met het oog op de toekomst"

20 september - 16:31
15

De Rode Duivels werken binnenkort de laatste twee duels in de groepsfase van de Nations League af. Daarin zal Roberto Martinez hoogstwaarschijnlijk niet al te veel experimenteren, al hoopt Filip Joos toch enkele 'nieuwe' namen te zien.

Voor de analist zijn de duels belangrijke experimenten naar aanloop op het WK eind dit jaar. Hij hoopt dan ook dat Martinez wat zal uitproberen in de defensie van de nationale ploeg. "Waarom probeert hij het niet eens met Theate en Faes", vraagt hij zich af bij Extra Time.

"Met het oog op de toekomst, én met het oog op het WK kan die combinatie wel eens werken. En ze doen het allebei toch ook goed bij hun clubs", geeft de analist nog aan in het Canvas-programma.

Toch ging niet iedereen akkoord met die mening. Red Flame Heleen Jacques dacht er anders over dan Joos. "Alderweireld en Vertonghen lijken me zekerheden in het elftal. Ze bewezen tegen Polen ook dat ze er nog staan. Ook Witsel zie ik bij de Rode Duivels gewoon weer op de nummer zes spelen. Martinez zal zijn vaste waarden niet zomaar links laten liggen", besluit ze.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie