Cuypers (KAA Gent) gelooft in Play-Off 1: Daar moeten we optimaal van profiteren

Cuypers (KAA Gent) gelooft in Play-Off 1: "Daar moeten we optimaal van profiteren"

20-09-2022 10:30
2

KAA Gent kon op speeldag negen geen punten pakken. De Buffalo's verloren met 1-0 bij KRC Genk en staat daardoor zevende. Gent-spits Hugo Cuypers sprak zich bij Het Nieuwsblad uit over de ambitie om Play-Off 1 te halen.

Cuypers liet optekenen dat het heel zuur was om een late tegengoal te slikken tegen Genk. "Nu staan we hier met drie op negen, maar het seizoen is nog lang en we hebben ook wel een drukke periode achter de rug”, zei de 25-jarige Luikenaar.

De ex-spits van KV Mechelen ambieert wel nog om met Gent bij de eerste vier te eindigen. Momenteel staat OHL op de vierde plaats met drie punten meer dan Gent. “OH Leuven is nog niet zo ver weg", zei Cuypers die ook nog hoger in de rangschikking kijkt. "Bovendien moeten de teams die nu bovenaan staan ook nog tegen elkaar aantreden, daar moeten wij dan optimaal zien van te profiteren." Cuypers concludeerde met een werkpunt van zijn ploeg. "Het eerste deel van de competitie was degelijk, maar we hebben niet het aantal punten gehaald dat we verdienden, daar moeten we aan werken.”