UPDATE: 'Geen transfer, wel verbeterd contract voor Amuzu bij Anderlecht'

UPDATE: 'Geen transfer, wel verbeterd contract voor Amuzu bij Anderlecht'

20-09-2022 09:45 Laatste update: 09:53
12

Geen transfer voor Francis Amuzu deze zomer, die uiteindelijk toch bij RSC Anderlecht bleef. Bij paars-wit is men tevreden met de flankspeler en heeft men het contract van de 23-jarige Belg verbeterd.

Zo weet men bij Het Nieuwsblad dat Anderlecht momenteel aan het onderhandelen is over een contractverlenging van Amuzu. De flankspeler heeft nog een contract tot medio 2024 bij paars-wit, maar de club hoopt dat te kunnen verlengen.

Die onderhandelingen gaan naar verluidt ook de goede richting uit. Verwacht wordt dat hij binnen de komende dagen of weken zijn handtekening zal zetten onder een nieuw contract bij de Brusselaars.

De 23-jarige Amuzu kon afgelopen zomer nog vertrekken bij Anderlecht en richting het Franse OGC Nice verhuizen. De club was bereid om tot negen miljoen euro te betalen, maar na het goede seizoenseinde van Amuzu de vorige campagne besloot Anderlecht om dat bod neer te leggen.

UPDATE:
Paars-Wit heeft het contract van Amuzu verlengd. De flankspeler had nog een contract tot 2024, maar Amuzu kan dus langer blijven, zo schreef Het Nieuwsblad. Tot wanneer het contract verlengd wordt is nog niet bekend. Ook zou het salaris van het Neerpede-product verhoogd worden.