Siquet sluit snel vertrek bij Freiburg niet uit: 'Minuten, hier of ergens anders'

Siquet sluit snel vertrek bij Freiburg niet uit: 'Minuten, hier of ergens anders'

20-09-2022 07:30
3

Hugo Siquet nam in januari afscheid van Standard en trok naar het Duitse SC Freiburg. Een groot succes was die transfer echter nog niet. Zit een terugkeer eraan te komen voor de verdediger?

Na zijn transfer richting Duitsland kwam de rechtsachter vorig seizoen amper aan de bak en ook dit seizoen wordt hij amper gebruikt. In totaal speelde hij nog maar 359 minuten voor de eerste ploeg. Een (tijdelijk) vertrek behoort dan ook tot de mogelijkheden voor Siquet.

"Ja, we hebben het al besproken met de club die me toch wilde houden tot de wintertransferperiode in januari gezien het drukke programma", zegt hij in La Capitale. "We hebben de situatie verduidelijkt: als de minuten niet volgen, vinden we in januari een oplossing. Als het niet in Freiburg is, is het ergens anders", geeft hij aan.

Een terugkeer naar Standard behoort tot de mogelijkheden. Zeker met de nieuwe eigenaren, geeft Siquet aan. "Het is zeker dat je vandaag een nieuwe wending ziet bij Standard, waardoor je wel voor Standard wilt spelen. Maar ik heb geen spijt van mijn overgang naar Freiburg", klinkt het nog.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie