Genk wil nog lang door met Vrancken: Gesprek gepland over nieuw contract

Genk wil nog lang door met Vrancken: "Gesprek gepland over nieuw contract"

20-09-2022 07:00
10

KRC Genk nam deze zomer Wouter Vrancken over van KV Mechelen, die meteen wist te overtuigen. De trainer lijkt dit seizoen met de Limburgers mee te strijden voor de titel. Tot groot jolijt van Head of Football Dimitri De Condé, die helemaal overtuigd is van Vrancken.

"We zijn bezig met elke partij beter te worden en Vrancken en zijn staff doen het zeer goed", zegt De Condé bij Eleven Sports. "De fysieke paraatheid is goed, net als de beleving. We zijn echter niet bezig met meer en we zijn vooral bezig met de strijd voor de top vier en die zal al zwaar genoeg worden", klinkt het.

Die goede start kan mogelijk zelfs voor een nieuw contract zorgen. Nu al. "We hebben een gesprek gepland, dat heel snel gaat volgen. We willen op lange termijn werken met hem. Dat maakt het ook makkelijker worden voor iedereen en zo kan je elkaar ook steunen in moeilijke momenten. Hij is de geknipte man om die stabiliteit te brengen", aldus De Condé.

In zijn eerste negen partijen bij Genk verloor Vrancken met de club enkel tegen Club Brugge. Verder won hij ook zeven partijen en werd er één keer gelijk gespeeld.