El Khannouss overladen met lof: Zo een talent zelden gezien bij KRC Genk

El Khannouss overladen met lof: "Zo een talent zelden gezien bij KRC Genk"

19-09-2022 19:46
21

KRC Genk is goed begonnen aan het nieuwe seizoen en kan daarin rekenen op Bilal El Khannouss. De jongeling kreeg (noodgedwongen) zijn kans bij de Limburgers dit seizoen en wist flink wat indruk te maken. Ook op Head of Football Dimitri De Condé.

Mede door de blessure van Luca Oyen werd El Khannouss in de basis gedropt en brak hij helemaal door. De Belgische Marokkaan lijkt ook niet meer uit de elf van Wouter Vrancken weg te denken. "Bilal is een uniek talent", is De Condé lovend bij Eleven Sports.

"Hij heeft alles: is een moderne tien, verdedigt, verliest amper een bal en heeft het fysieke vermogen. Het is een heel complete speler, die bovendien zeer zelfzeker is. Het is een plezier om naar te kijken en in mijn acht jaar bij Genk heb ik zo een talent nog zelden gezien bij Genk", geeft De Condé nog aan.

De nog steeds maar achttienjarige El Khannouss speelde van 2009 tot 2019 voor RSC Anderlecht alvorens door Genk weggeplukt te worden. Dit seizoen zit hij aan negen partijen voor Genk, maar daarin wist hij nog niet te scoren of een speler te bedienen.