Niet enkel Westerlo, ook andere JPL-club dacht aan de komst van Chadli

Niet enkel Westerlo, ook andere JPL-club dacht aan de komst van Chadli

19-09-2022 20:30
1

Nacer Chadli speelt dit seizoen weer in ons land en maakt het mooie weer bij KVC Westerlo. Het had echter niet veel gescheeld of hij speelde voor een andere ploeg. Zo toonde ook Sporting Charleroi interesse in de flankspeler.

Dat onthult Chadli in een gesprek met La Dernière Heure. "Ik heb met Charleroi gesproken, vooraleer ik het aanbod van Westerlo kreeg", geeft hij aan. "Het project bij Sporting Charleroi had me kunnen bevallen, maar de twee clubs geraakten het niet eens."

Daarna kwam Westerlo op de proppen, de enige andere ploeg die ook interesse toonde. Chadli heeft het alvast naar zijn zin in ons land en hoopt ook te kunnen blijven. "Ik speelde eerder al terug in België bij Anderlecht en dat was een echte verademing. Ik begrijp de keuze van Jan Vertonghen en Toby Alderweireld. Voorlopig zie ik mezelf niet meer in het buitenland spelen", geeft hij aan.

Chadli, die door Westerlo wordt gehuurd van Istanbul Basaksehir, heeft ook nog één groot doel. Zo hoopt de 33-jarige flankspeler zich bij de Kemphanen nog in de kijker te kunnen spelen van bondscoach Roberto Martinez en mogelijk een selectie voor het WK in Qatar te bemachtigen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie