Vandenbempt sluit Play-Off 1 voor Standard niet uit: Verdienste van Deila

Vandenbempt sluit Play-Off 1 voor Standard niet uit: "Verdienste van Deila"

19 september - 14:10
21

Standard won op speeldag 9 met klinkende 3-0 cijfers van Club Brugge. De Rouches staan door de overwinning vijfde, op één punt van de top vier. Analist Peter Vandenbempt schrijft Standard niet af voor een plek in Play-Off 1.

Het seizoen is nog lang en de Play-Offs dus nog wel ver af, maar de stand in 1A begint steeds meer vorm te krijgen. Standard strijd momenteel mee voor een Play-Off 1-ticket en mag het misschien wel dromen van een eindronde met de besten van België. "Een realistische ambitie? Ze staan er nu dicht bij, maar op dit moment denk ik dat dat niet realistisch is", zei Vandenbempt.

De analist liet bij Sporza optekenen dat voor hem Antwerp, KRC Genk en Club Brugge zeker Play-Off 1 zullen halen, maar dat Standard daar misschien ook wel kan bij zijn. "Als Standard zo kan blijven evolueren, gaan ze misschien wel mee strijden en dat is op zich al een heel straffe prestatie", zei Vandenbempt. "Alle verdiensten daarvoor nog eens bij coach Ronny Deila, die eigenlijk al vanaf dag 1 een goede indruk maakt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie