Serie A krijgt er mogelijk nog een Rode Duivel bij: ‘Juventus toont interesse’

Serie A krijgt er mogelijk nog een Rode Duivel bij: ‘Juventus toont interesse’

18-09-2022 13:14

De Serie A lijkt steeds meer de thuis te worden van de Rode Duivels. Romelu Lukaku trok afgelopen zomer terug naar Internazionale, Charles De Ketelaere verhuisde dan weer naar AC Milan om de kleedkamer te delen met Alexis Saelemaekers en Divock Origi. Maar ook Timothy Castagne lijkt interesse te genieten van een Italiaanse topclub. 

Juventus bereidt zich voor op de transfer van een nieuwe rechtsback. De club uit Turijn zou in januari Castagne van Leicester City willen aantrekken. De 26-jarige rechtsback speelde eerder al in Italië bij Atalanta. In september 2020 kwam hij terecht bij de Foxes in een deal ter waarde van ongeveer 20 miljoen euro. 

Terwijl zijn eerste twee seizoenen in Leicester goed verliepen, loopt de huidige campagne van Leicester maar stroef.  Ze staan momenteel onderaan de Premier League, met slechts één punt uit hun eerste zeven wedstrijden.

Zoals gemeld door Calciomercato.it, zouden sommige spelers van Leicester in januari een overstap kunnen maken als het slecht blijft gaan en Castagne zou daar één van kunnen zijn. Juventus was in het verleden al geïnteresseerd in de Belg en richt in de winter mogelijk opnieuw haar pijlen op de Rode Duivel.