Gianluca Di Marzio: Lukaku, Inter mag hem houden voor nog eens 10 miljoen

Gianluca Di Marzio: "Lukaku, Inter mag hem houden voor nog eens 10 miljoen"

18-09-2022 12:18
1

Bij Sky Sports sprak de transfermarktdeskundige over Romelu Lukaku. De spits van de Rode Duivels zit momenteel door een blessure op de tribune. Na de interlandbreak zou hij opnieuw op het veld moeten staan. Di Marzio deelt zijn verwachtingen mee rond de toekomst van Lukaku. 

Is er een kans dat Lukaku in juni gewoon terugkeert naar Chelsea? Volgens Di Marzio lijkt die kans erg klein. Er is natuurlijk een trainerswissel bij The Blues gebeurd. Thomas Tuchel, waar Lukaku toch enkele problemen mee kende, werd ontslagen en Graham Potter nam het roer over. Een evolutie die in het voordeel van terugkeer zou kunnen spreken. Althans, zo zou je het kunnen opvatten. 

Di Marzio gelooft echter niet in een terugkeer. “Ik denk dat Chelsea en Inter de beste oplossing zullen vinden, misschien nog een lening, maar ik zie zijn terugkeer onwaarschijnlijk”, aldus Di Marzio. “Inter betaalde 8 miljoen voor de lening en zou volgend jaar nog eens 10 miljoen betalen voor een nieuwe lening.” De prijs zou dan steeds verder dalen tot Inter zou besluiten om hem definitief over te kopen.