Still gefrustreerd na Westerlo: “We kregen niet de punten die we verdienden

Still gefrustreerd na Westerlo: “We kregen niet de punten die we verdienden"

18-09-2022 11:55
2

Op zaterdag verloor Charleroi FC van Westerlo. In een thriller van formaat werd het 2-3 in het nadeel van de thuisploeg. Een late gelijkmaker van Youssouph Badji werd een minuut later tenietgedaan door het beslissende doelpunt van Kyan Vaesen.

Een pijnlijke nederlaag, eentje die wel even zal nazinderen bij manager Edward Still. Westerlo komt met hun verse drie punten op gelijke hoogte van Charleroi met elk twaalf punten. Na de 2-3 nederlaag tegen Westerlo waren teleurstelling en frustratie de overheersende gevoelens bij coach Still.

"Feit is dat Westerlo drie keer schoot en drie keer scoorde", zei de coach van de Zebra's. "We hadden totale controle over het spel. Het is extreem moeilijk om zo'n nederlaag te accepteren.” Charleroi had inderdaad een resem aan kansen. “Mijn beoordeling van deze eerste helft van het seizoen is dat we niet de punten kregen die we verdienden”, hekelt Still. “De nederlaag thuis tegen Oostende, die tegen Club Brugge en op OHL. We hadden meer punten moeten hebben."