Geen Anderlecht-shirt meer voor Lamkel Zé: “Ik respecteer Kortrijk”

Geen Anderlecht-shirt meer voor Lamkel Zé: “Ik respecteer Kortrijk”

18-09-2022 11:44
4

Zondag staat RSC AnderlechtKV Kortrijk op het programma. Bij de bezoekers rekenen ze op de acties van Didier Lamkel Zé. De Kameroener beweert dat hij naast het veld rustiger is geworden.

Lamkel Zé droeg ooit het shirt van Anderlecht. Dat deed hij niet als speler van paars-wit, maar wel als speler van Antwerp. Hij maakte zich destijds zo haast onmogelijk op de Bosuil. Bij Kortrijk gaat Lamkel Zé dergelijke fratsen achterwege laten. "Kortrijk heeft mij niets misdaan en respecteert mij en de andere spelers. Dus respecteer ik de club", stelt hij in Het Nieuwsblad.

Lamkel Zé speelde tegen Mechelen zijn eerste volledige wedstrijd en scoorde ook tijdens de 4-1 nederlaag. “Beetje bij beetje gaat het beter. Tegen Standard was het nog niet goed. Ik kon nog niet veel grote inspanningen doen, maar elke match gaat het beter. En de internationale break zal mij goed doen."

Na de interlandbreak neemt Kortrijk het op tegen … Royal Antwerp FC. "Het is een match zoals een andere. Ik heb gewoon zin om te winnen. Ik wil de bladzijde van Antwerp omdraaien."