Balen voor Jong Genk, RWDM scoort gelijkmaker in 96e minuut

17-09-2022 22:00 Laatste update: 22:14
3

Jong Genk leek zaterdag drie punten mee te nemen uit Brussel, maar dat was zonder de extra tijd gerekend. Youssef Challouk zette in de 96e minuut de 1-1 eindstand op het bord.

RWDM - Jong Genk 1-1
In de eerste helft was Leysen de uitblinker bij Genk. De doelman van de Limburgers stond meer dan één keer in de weg bij de kansen van de thuisploeg. Ook na de pauze stond Leysen zijn mannetje. Aan de andere kant kon Jay-Dee Geusens scoren vanaf elf meter. Na een overtreding van Heris ging de bal op de stip. De jonkies van KRC Genk leken op weg naar een tweede zege van het seizoen in de Challenger Pro League, maar kregen in de extra tijd het deksel op de neus. Challouk tekende voor de late gelijkmaker.

Club NXT – SK Beveren 2-2
Eerder op zaterdag eindigde Club NXT – SK Beveren ook al op een draw. Arne Engels scoorde knap na tien minuten. Door een eigen doelpunt van Owen Otasowie kwam Waasland-Beveren langszij. Daniel Maderner zette na vijftig minuten de bezoekers op voorsprong. Twintig minuten voor het einde van de partij zette Chemsdine Talbi de 2-2 eindstand op het bord.