KV Mechelen en OHL in evenwicht ondanks vroege rode kaart Da Cruz

17-09-2022 17:55
4

KV Mechelen en Oud-Heverlee Leuven trapten de voetbalzaterdag van de Jupiler Pro League op gang. De wedstrijd eindigde op een brilscore: 0-0.

Na nog geen twintig minuten spelen waren er al twee doelpunten afgekeurd. Eerst was het Ngoy die namens KV Mechelen scoorde vanuit buitenspelpositie en daarna was het de beurt aan Tamari van OHL. Beide keren kwam de VAR tussenbeide.

Na een halfuur eindelijk een kans. Casper De Norre mikte de bal over het doel. Vervolgens kreeg Thorsteinsson een kans, maar die had de bal beter afgegeven. Voor rust een flinke domper voor KV Mechelen. De Cruz kreeg rechtstreeks rood na een stevige tackle op Maertens.

In de tweede helft kwam KV Mechelen nog een paar keer opzetten en kon OHL niet echt profiteren van de man meer situatie. De wedstrijd eindigde dan ook op een droge 0-0 in een bitsig onderonsje.