Janssen wint met Antwerp van Seraing: “Geen goede match van ons”

Janssen wint met Antwerp van Seraing: “Geen goede match van ons”

16-09-2022 23:29
4

Vrijdag was een aangename dag voor Vincent Janssen. Eerst selecteerde Louis van Gaal de spits voor Oranje. Nadien scoorde de Nederlander tegen Seraing en won hij met Royal Antwerp FC. Na de 2-1 zege tegen Seraing verscheen Janssen voor de camera voor Eleven Sports.

Antwerp begon sterk aan de partij en leek na twintig minuten al op rozen te zitten toen Janssen met het nodige geluk voor de 2-0 zorgde. Tegen alle verwachtingen in scoorde Seraing plots voor de rust en kregen we terug een wedstrijd op de Bosuil. "Uiteindelijk kwam de zege te moeilijk tot stand", aldus Janssen na de partij. "Het was geen goede match van ons, maar we wonnen wel."

Antwerp trok zich na de rust te fel terug. “Voor de rust was er niets aan de hand, de 2-1 viel uit de lucht. Dat was misschien wel het probleem. Maar tot nu toe hebben we alles gewonnen."

Janssen gaf nadien nog aan dat men bij Antwerp blij is met de interlandbreak. "Even rusten. Sommige spelers moeten zich wel melden bij de nationale ploeg. De andere hebben een korte break. Even lekker de kopjes leegmaken om er daarna weer te staan."