Neymar haalt uit naar scheidsrechter: 'Dit is een totaal gebrek aan respect'

Neymar haalt uit naar scheidsrechter: 'Dit is een totaal gebrek aan respect'

15 september - 10:26
17

Neymar is na de uitzege van Paris Saint-Germain op Maccabi Haifa (1-3) niet bepaald te spreken over Daniel Siebert. De Duitse scheidsrechter gaf de Braziliaan een opmerkelijke gele kaart.

Neymar ging in de voorlaatste minuut van de Champions League-wedstrijd in Israël op de bon. De manier waarop hij zijn doelpunt vierde, kon volgens Siebert niet door de beugel. Het was in de ogen van de arbiter té provocerend, ook al heeft Neymar het dit seizoen al vaker gedaan.

Na afloop doet Neymar zijn beklag over de gele kaart. 'Dit is een totaal gebrek aan respect voor een sporter. Zoiets kan niet gebeuren', reageert de Braziliaan. 'Ik krijg een gele kaart zonder iets te hebben gedaan, terwijl er nog steeds overtredingen op mij gemaakt worden. En de scheidsrechter? Die zal niet toegeven dat hij fout zat.'

In latere tweets noemt Neymar ook de naam van Siebert in blokletters. In het verleden onderhield de PSG-vedette ook al een moeizame relatie met bijvoorbeeld Björn Kuipers, die inmiddels gestopt is als scheidsrechter op topniveau.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie