De Bruyne ziet Haaland winning-goal maken: Een sensatie op dit moment

De Bruyne ziet Haaland winning-goal maken: "Een sensatie op dit moment"

15 september - 07:20
12

Kevin De Bruyne blijft rustig in de hype rondom Erling Haaland. De Manchester City-spelmaker erkent dat de Noor een goede spits is, maar benadrukt dat hij met meerdere spelers van wereldformaat op het veld heeft gestaan.

City kwam door een doelpunt van Jude Bellingham op achterstand, maar keerde het tij via John Stones en Haaland, die zijn oude club daarmee in rouw dompelde. "Het was zo'n dag dat het niet goed genoeg was", concludeert De Bruyne na de moeizame zege tegen RTL 7. "Na de 0-1 kwam er een versnelling, waarom dat toen gebeurde kan ik niet zeggen."

Met een prachtige goal zorgde Haaland voor de beslissing. "Of hij teveel wordt opgehemeld? Jullie moeten doen wat jullie willen", aldus De Bruyne, die de 'hype' rondom de Noor bagatelliseerd. "Ik speel hier acht jaar. Ik heb met top, top, topspelers gespeeld. Als je met iemand als Kun Agüero speelt, die meer dan tweehonderd goals voor deze club heeft gemaakt..." Toch heeft De Bruyne ook mooie woorden voor zijn ploeggenoot. "Hij is een sensatie op dit moment."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie