Schreuder 'onder de indruk' van Liverpool: 'Spits van 75 miljoen, dat zegt alles'

Schreuder 'onder de indruk' van Liverpool: 'Spits van 75 miljoen, dat zegt alles'

14 september - 23:30
4

Ajax had het dinsdagavond zwaar tegen Liverpool, erkent Alfred Schreuder. De trainer vindt dat gezien de financiële verschillen ergens ook wel logisch.

Schreuder noemt Liverpool een 'topploeg'. "De intensiteit was enorm hoog. Dat maak je niet vaak mee in de Nederlandse competitie", verklaarde hij op de persconferentie na afloop. "Ik kan niet zeggen dat deze nederlaag onverdiend was. Dat is duidelijk. Het is geen schande, maar we moeten ervan leren en kijken wat we beter kunnen doen."

"Deze club zet Roberto Firmino en Darwin Núñez op de bank, een spits van 75 miljoen dus. Dat zegt alles", gaat de Ajax-coach verder. "Je zag wel dat we onder de indruk waren aan het begin van de wedstrijd."

Kenneth Taylor en Devyne Rensch waren twee Ajacieden die moeite hadden hun draai te vinden op Anfield. Schreuder: "Ook voor hen is dit een ander niveau. Dat zag je. Gaandeweg de wedstrijd zag je dat Kenneth er steeds beter inkwam, voor Devyne geldt hetzelfde." Taylor en Rensch werden in de tweede helft naar de kant gehaald.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie